cropped-LogoDraft007-4.png

LEENA SOUKKALA

Graafinen suunnittelija

leena.soukkala@gmail.com
+358 40 839 0356

OLLAAN YHTEYDESSÄ!

Ota yhteyttä tai tilaa palveluitani yritykseni kautta.
Kuulen mielelläni lisää uusista työmahdollisuuksista tai verkostoidun muuten vaan!

tutustu

Monenlaisten kokemusten ja koulutusten summa on johtanut minut yrittäjäksi graafiselle alalle. Toteutan vahvuuksiani luovana ja järejestelmällisenä tekijänä omassa yrityksessäni tehden graafista suunnittelua yksittäisinä projekteina, mutta myös jatkuvana palveluna sekä alihankkijana. Saan tehdä työtä josta nautin ja joka on haastavaa ja palkitsevaa, se on se Koko Juju.

Järjestelmällinen puoleni pitää kiinni yrityksen hallinnollisista puolista, mukautuva ja sosiaalinen puoleni verkostoitumisesta ja asiakashankinnasta ja luova visuaalinen puoleni itse graafisen työn ammattimaisesta ja tyylikkäästä jäljestä. Hyödynnän luontevasti asiakkaiden toiveita ja mahdollisia aiempia materiaaleja yhdistellen niitä vaikuttaviin trendeihin ja ajattomaan tyyliin luoden kokonaisuuksia, jotka ovat ajan tasalla ja asiakkaan näköisiä.

Kehitän itseäni ja osaamistani jatkuvasti erilaisilla omilla projekteillani, koulutuksilla ja tutoriaaleilla. Kokoajan muuttuva graafinen ala tekee työstä mielekästä ja haastavaa. Yksinyrittäjänä olen myös aina kiinnostunut verkostoitumisesta eri alojen yrittäjien kanssa, mutta myös saman alan ammattilaisten kanssa! Taitavien osaajien tukiverkko jota voi hyödyntää eri projekteissa on korvaamaton.

Koulutus

TRADENOMI / 2020
Tampereen ammattikorkeakoulu
Tradenomin opinnot International business -koulutusohjelmassa käsittelee kaupan alaa kansainvälisestä näkökulmasta. Erikoistumisopinnot sisältävät markkinointia ja innovaatiojohtamista ja yrittäjyyttä, jonka lisäksi vapaavalintaiset opinnot vahvistavat osaamista graafisena suunnittelijana.

ULKOASUN TOTEUTTAJA / 2016
Tampereen ammattikoulu
Ulkoasun toeuttajan osaamisalan näyttötutkinnon suoritin tuomaan lisäosaamista graafisen suunnittelija taitoihin. Opinnot sisältävät graafista tuotantoa, painotuotteiden suunnittelua ja verkkojulakisujen suunnittelua.

MERKONOMI / 2013
Koulutuskeskus Sedu
Talous- ja toimistopalvelujen koulutusohjelma sai harkitsemaan ensimmäisen kerran yrittäjyyttä ja antoi käsitystä yrittäjyyden hallinnollisista tehtävistä.

MEDIA-ASSISTENTTI JA YLIOPPILAS / 2011
Suupohjan ammatti-instituutti / Kauhajoen aikuislukio
Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto herätti kiinnostuksen graafiseen alaan ja antoi sivuavasti tietoa myös yrittäjyydestä. Yleiset opinnot sisälsivät ammatillisen koulutuksen perusopintoja ja kaksoistutkintoon kuuluvia lukioaineiden opintoja.

työkokemus

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA / 2020 >
Koko Juju
Tradenomin opintojen lopulla ryhdyin kokoaikaisesti yrittäjäksi ja vaihdoin toimintani nimen tmi Leena Soukkalasta Koko Jujuun.

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA / 2016 – 2020
Freelancer
Ulkoasuntoteuttajan tutkintoni aikana aloitin osa-aikaisesti toteuttamaan yksittäisiä graafisen suunnittelun projekteja yksityishenkilöille ja yrityksille laskutuspalveluiden ja myöhemmin OP-Kevytyrittäjän kautta.

KIRJANPITÄJÄ / 2013 – 2014
Advis Account Oy
Merkonomin opintojeni lopussa aloitin työt kirjanpitäjänä tehden pienyritysten kuukausittaista kirjanpitoa, viranomaisilmoituksia ja avustavia tilinpäätöstehtäviä.

ILMOITUSVALMISTAJA / 2012
I-Mediat Oy / Viiskunta
Graafiset sivunvalmistustehtävät paikallislehden taiton tukena kesän ajan sekä osan syksyä.