LEENA SOUKKALA

Graafinen suunnittelija

leena.soukkala@gmail.com
+358 40 839 0356

tutustu

Graafisena suunnittelijana asiakkaan toiveiden ymmärtäminen ja yhteisen näkemyksen löytäminen on taitolaji. Osaan hyödyntää asiakkaiden toiveita ja mahdollista aiempaa materiaalia yhdistellen niitä vaikuttaviin trendeihin ja ajattomaan tyyliin luoden kokonaisuuksia, jotka ovat ajan tasalla ja asiakkaan näköisiä. Olen järjestelmällinen, mukautuva ja luova ajattelija, monien asioiden hallitsemisen käy luontevasti ja etätyöskentely sujuu tehokkaasti.

Toteutan vahvuuksiani luovana ja järjestelmällisenä tekijänä omassa yrityksessäni tehden graafista suunnittelua yksittäisinä projekteina, mutta myös jatkuvana palveluna graafisen suunnittelun alihankkijana. Elän unelmaani tehden työtä, josta nautin ja joka on haastavaa ja palkitsevaa, se on se Koko Juju.

Koulutus

TRADENOMI / 2020
Tampereen ammattikorkeakoulu
Tradenomin opinnot International business -koulutusohjelmassa käsittelee kaupan alaa kansainvälisestä näkökulmasta. Erikoistumisopinnot sisältävät markkinointia ja innovaatiojohtamista ja yrittäjyyttä, jonka lisäksi vapaavalintaiset opinnot vahvistavat osaamista graafisena suunnittelijana.

ULKOASUN TOTEUTTAJA / 2016
Tampereen ammattikoulu
Ulkoasun toeuttajan osaamisalan näyttötutkinnon suoritin tuomaan lisäosaamista graafisen suunnittelija taitoihin. Opinnot sisältävät graafista tuotantoa, painotuotteiden suunnittelua ja verkkojulakisujen suunnittelua.

MERKONOMI / 2013
Koulutuskeskus Sedu
Talous- ja toimistopalvelujen koulutusohjelma sai harkitsemaan ensimmäisen kerran yrittäjyyttä ja antoi käsitystä yrittäjyyden hallinnollisista tehtävistä.

MEDIA-ASSISTENTTI JA YLIOPPILAS / 2011
Suupohjan ammatti-instituutti / Kauhajoen aikuislukio
Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto herätti kiinnostuksen graafiseen alaan ja antoi sivuavasti tietoa myös yrittäjyydestä. Yleiset opinnot sisälsivät ammatillisen koulutuksen perusopintoja ja kaksoistutkintoon kuuluvia lukioaineiden opintoja.

työkokemus

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA / 2020 >
Koko Juju
Tradenomin opintojen lopulla ryhdyin kokoaikaisesti yrittäjäksi ja vaihdoin toimintani nimen tmi Leena Soukkalasta Koko Jujuun.

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA / 2016 – 2020
Freelancer
Ulkoasuntoteuttajan tutkintoni aikana aloitin osa-aikaisesti toteuttamaan yksittäisiä graafisen suunnittelun projekteja yksityishenkilöille ja yrityksille laskutuspalveluiden ja myöhemmin OP-Kevytyrittäjän kautta.

KIRJANPITÄJÄ / 2013 – 2014
Advis Account Oy
Merkonomin opintojeni lopussa aloitin työt kirjanpitäjänä tehden pienyritysten kuukausittaista kirjanpitoa, viranomaisilmoituksia ja avustavia tilinpäätöstehtäviä.

ILMOITUSVALMISTAJA / 2012
I-Mediat Oy / Viiskunta
Graafiset sivunvalmistustehtävät paikallislehden taiton tukena kesän ajan sekä osan syksyä.

osaaminen